Wie zijn we ?

Interieur Cnockaert is een kleinschalig familiebedrijf met meer dan 15 jaar kennis en know-how in het ontwerpen en realiseren van totaalprojecten op maat.

Johan Cnockaert startte zijn zaak in 1995, na meer dan 10 jaar ervaring in keuken- en badkamerinrichting, winkeluitrusting en meubilair.

In die tijd is de passie alleen groter geworden. Hij begeleidt de klant persoonlijk naar het meubel en interieur van zijn dromen, een uitdaging die pas helemaal volbracht is als de droom gerealiseerd is.

Of het hem gaat over een volledig uitgeruste keuken of een klein zitbankje op een bijzondere plaats, we zorgen voor een uitvoering met oog voor detail en uiteraard met rekenschap van het gestelde budget. Maatwerk binnenhuisinrichting hoeft daarbij zeker niet altijd duurder te zijn

Alle meubels worden gemaakt in het eigen atelier. Voor de totaalinrichting behoort een coördinatie met geselecteerde onderaannemers eveneens tot de mogelijkheden. Belangrijk hierbij is dat een goede (en soms jarenlange) samenwerking de uitvoeringstijd sterk kan verkleinen.

Onder het menu Projecten zijn foto's te vinden van een aantal gerealiseerde opdrachten. Ze zijn geordend per categorie en geven een algemeen beeld van de mogelijkheden. De portfolio is uiteraard niet beperkt tot wat hier vermeld staat.

Hopelijk zijn uw zintuigen alvast geprikkeld en bent u benieuwd naar de oplossing voor uw eigen project en realisatie (in de regio Deinze en omstreken). Wij maken alvast graag een afspraak.

Cnockaert Johan interieur en binnenhuisinrichting
Dulakkerweg 23, 9800 Deinze
Tel: 09 / 386 70 37
Fax: 09 / 386 32 90
E-mail: info@interieur-cnockaert.be